Γιώργος Κυπαρίσσης: Όλα όσα είπε στην κατάθεσή του για τους απαγωγείς – Τον χτυπούσαν και απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν

Τις στιγμές τρόμου που πέρασε στα χέρια των απαγωγέων του περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, που αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Παρασκευής.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, που ήταν όμηρος επί 70 ημέρες, εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς του ξύρισαν το κεφάλι ώστε να μην μείνει καμία τρίχα του στον χώρο που τον κρατούσαν. Έτσι, σε περίπτωση που οι Αρχές εντοπίσουν κάποια στιγμή το κρησφύγετο των δραστών, να μην καταφέρουν να βρουν DNA του εκεί και να μην μπορέσουν να αποδείξουν την παρουσία του στον χώρο. Ο επιχειρηματίας είναι πολύ αδυνατισμένος και ταλαιπωρημένος, και όπως είπε στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι απαγωγείς δεν του έδιναν καθημερινά φαγητό. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τον ξυλοκοπούσαν και τον χαστούκιζαν, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κάποια δόντια σπασμένα λόγω της κακομεταχείρισης. Όπως υποστήριξε, οι δράστες τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν για να του σπάσουν το ηθικό. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν επίσης ότι ο Γιώργος Κυπαρίσσης φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ότι οι απαγωγείς του φορούσαν κουκούλα τις περισσότερες ώρες και του την έβγαζαν μόνο όταν ήταν σε χώρο, στον οποίο ήταν μόνος του και δεν πήγαινε κανείς να τον δει.

Οι δράστες τον απελευθέρωσαν λίγο πριν από τις 8 το πρωί της Παρασκευής κοντά στα βασιλικά κτήματα στο Τατόι. Εκείνος περπάτησε, βγήκε σε ένα κεντρικό δρόμο και σταμάτησε έναν περαστικό. Του ζήτησε να τον μεταφέρει λίγο πιο κάτω προκειμένου να πάρει ένα ταξί, καθώς και να δανειστεί το κινητό του για να τηλεφωνήσει στον αδελφό του, λέγοντας πως είχε πέσει θύμα απαγωγής. Πράγματι επικοινώνησε με τον αδελφό του και στη συνέχεια πήρε ταξί και επέστρεψε στο σπίτι του στο Ντράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένειά του κατέβαλε λύτρα ύψους 800.000 ευρώ.

Τώρα πλέον αρχίζει η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό των απαγωγέων, με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

enikos.gr