Γλυκό τηγανιού Cannoli

Υλικά

  • 1 και 1/3 φλιτζάνι Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 και 1/2 κουτ. γλυκού Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 3 κουτ. γλυκού στιγμιαίο καφέ
  • 4 κουτ. σούπας κρασί μαρσάλα
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο
  • 100ml νερό
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  • ΓΙΩΤΗΣ Crème
  • 1 Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro
  • Ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Διαδικασία

Ζυμώνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, τον καφέ, το βούτυρο, το κρασί, το νερό και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη. Τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για 20 λεπτά.

Βάζετε το ηλιέλαιο να κάψει. Σε ένα πάγκο ρίχνετε λίγο αλεύρι και με τη βοήθεια του πλάστη ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο. Με μια κούπα κόβετε στρογγυλά cannoli τα τυλίγετε στο δάκτυλό σας, πιέζετε τις 2 άκρες να κολλήσουν και τα ρίχνετε στο λάδι να τηγανιστούν.

Τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και επαναλμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει όλη η ζύμη. Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με λίγη ζάχαρη άχνη να αφρατέψει. Γεμίζετε τα cannoli με λίγη Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro και στις άκρες καλύπτετε με το έτοιμο ΓΙΩΤΗΣ Crème.