Η 11η αγωνιστική της Super League

Φανταστικός Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος φιλοδώρησε με 6 γκολ τον Ατρόμητο, ανατροπή για την ΑΕΚ στα Γιάννινα, στα χασομέρια ο Ολυμπιακός και δυστυχώς το ντέρμπι επισκίασε η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Μία αγωνιστική που τα είχε όλα είναι η 11η αγωνιστική της Super League.

Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στην Τρίπολη. Είδαμε 8 (!) γκολ στο εναρκτήριο παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Αστέρας φιλοδώρησε με 6 γκολ τον Ατρόμητο και τον ανάγκασε σε μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες της ιστορίας του.

Η ΑΕΚ έκανε σημαντική ανατροπή στους Ζωσιμάδες και έτσι κράτησε την απόσταση των 6 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό Βόλο και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης στα χασομέρια με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά.

Τέλος στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη το μόνο που δεν έχει σημασία μετά από όσα έγιναν είναι το αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά ο Άρης πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και κέρδισε χρόνο για ανασυνταχθεί μετά τα πέντε γκολ που είχε δεχτεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τα Γιάννινα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

H BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ