Η ΑΕΚ έχει στη λίστα τον αμυντικό χαφ, Ντανίλο Μπαρμπόσα

Δύσκολη περίπτωση για την ΑΕΚ, όμως έχει ελπίδες

Η αναζήτηση ενός μέσου συνεχίζεται για την ΑΕΚ και μια από τις περιπτώσεις, που θα μπορούσε να απασχολήσει, είναι αυτή του Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός ανήκει στη Νις, με συμβόλαιο ως το 2023, ενώ έπαιζε δανεικός έως τις 31 Δεκεμβρίου στην Παλμέιρας.

Η Παλμέιρας δεν πλήρωσε την ρήτρα των 6.5 εκ ευρώ για να τον κάνει δικό της και ο 25χρονος άσος επέστρεψε στη Νις την οποία ανήκει. Ωστόσο ο 25χρονος αμυντικός χαφ δύσκολα θα παραμείνει στη Νις και η γαλλική ομάδα πιθανότατα θα επιχειρήσει να τον παραχωρήσει εκ νέου, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Νις, καθώς η ΑΕΚ δίνει περίπου 1.5 εκ ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Ντανίλο Μπαρμπόσα ενώ η Νις ζητάει περίπου 3 για το 50%!

Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν πως για να γίνει αυτό το deal θα πρέπει να κατεβάσει τις απαιτήσεις της η Νις και να ανέβει λίγο η ΑΕΚ. Όμως θεωρητικά η Γαλλική ομάδα θα περιμένει μέχρι τέλος του μήνα, μήπως και βρει τα χρήματα που ζητάει για τον παίκτη. Αν δεν τα βρει, η ΑΕΚ έχει ελπίδες να πάρει τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ καθώς δεν υπολογίζεται από τη Νις.