Η μαύρη κατοικία που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Μέσα στην πλαγιά ενός λόφου σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκεται η Black Villa, μια απίστευτη κατοικία από τον διάσημο αρχιτέκτονα Reza Mohtashami, η οποία εκτός από πολύ ιδιαίτερο όνομα, διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και αναμειγνύεται με την φύση με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Η μοντέρνα κατοικία διαθέτει ένα ακανόνιστο σχήμα και ενσωματώνεται με το γύρω τοπίο μέσω της πράσινης στέγης. Είναι χτισμένη σε ένα οικόπεδο 9,6 στρεμμάτων και το εσωτερικό της έχει μέγεθος 400 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει εκληκτικούς εσωτερικούς χώρους και τολμηρούς εξωτερικούς χώρους, οι οποίοι την καθιστούν ένα πολύτιμο πετράδι στον τομέα της αρχιτεκτονικής.

Η Black Villa βρίσκεται στο Harriman State Park, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πάρκο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Αυτό το μέρος είναι διάσημο για τις 31 λίμνες, τα πολλά ρέματα, τους χώρους κατασκήνωσης, τα πολλά μονοπάτια πεζοπορίας (περίπου 320 χλμ) και φυσικά την πανέμορφη θέα.

Στο εσωτερικό της η κατοικία διαθέτει ξύλινα δάπεδα, τζαμαρίες από το δάπεδο έως την οροφή που προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στο γύρω τοπίο και έναν τεράστιο φεγγίτη πάνω από το καθιστικό, που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της οροφής. Τα έπιπλα της κατοικίας είναι όλα μαύρα, εκτός από το τραπεζάκι στο σαλόνι, το οποίο “σπαει” λίγο την μονοτονία της μαύρης ατμόσφαιρας.

Στο εξωτερικό της κατοικίας υπάρχει μια πισίνα και μια μεγάλη βεράντα για να μπορεί κάποιος να καθίσει και να απολαύσει την υπέροχη θέα.

 

Δείτε μερικές φωτογραφίες της απίστευτης κατοικίας παρακάτω: