Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Μέσι

Τον καλύτερο παίχτη του κόσμου χάνουν οι Μπλαουγκράνα

Χωρίζουν τελικά οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μεσί με τους Καταλανούς να προχωρούν σε επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο των δύο πλευρών και να το ρίχνουν στους κανονισμούς που υπάρχουν στην La Liga, καθώς οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Έτσι ο Μέσι θα αποχωρήσει από την Βαρκελώνη μετά από 21 χρόνια. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με πολλές ομάδες να καραδοκούν για να τον κάνουν δικό τους.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Παρά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Μέσι και με σαφή πρόθεση και των δύο μερών να υπογράψουν νέο συμβόλαιο την Πέμπτη, δεν θα είναι δυνατή η επισημοποίηση λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων των κανονισμών της ισπανικής Λίγκας.

Αντιμέτωπος με αυτήν την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές λυπούνται βαθιά που τελικά οι επιθυμίες τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου δεν μπορούν να εκπληρωθούν.

Η Μπάρτσα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον παίκτη για τη συμβολή του στην επέκταση του θεσμού και του εύχεται ό, τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή”.