Η «Όμικρον» μεταθέτει τις εκλογές στην «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών»

Η έξαρση των κρουσμάτων της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού, επηρέασε και την εκλογική διαδικασία στην παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» από την τοπική κοινωνία. Έτσι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προσώπου που θα ηγηθεί στις  αυτοδιοικητικές εκλογές το 2023, καθορίζουν νέα ημερομηνία εκλογής την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.

Τόσο ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Νικολάου όσο και οι δυο υποψήφιοι  Λιάκος Φίλλιπος και Αλέκος Ορδίτης, κατά την συνάντησή τους, τόνισαν : «Τα τελευταία δεδομένα της επιστημονικής κοινότητας που μιλούν για υψηλή μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Όμικρον μας αναγκάζουν να μεταφέρουμε την ημερομηνία εκλογής. Πάνω απ όλα η υγεία μας. Η τάση αποκλιμάκωσης των κρουσμάτων θα καταγραφεί αρχές Φεβρουαρίου – σύμφωνα με τους ειδικούς – και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο στο ακέραιο, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές ».

Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο Δημοτικοί Σύμβουλοι όσο Αυτοδιοικητικά Στελέχη καθώς και ενεργοί Δημότες διακρίνουν τεράστια απήχηση και δυναμική του νέου αυτού εγχειρήματος στην τοπική κοινωνία και μιλούν για μεγάλη συμμετοχή ψηφοφόρων στις εκλογές .