Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αρωγός στο 28ο Κύπελλο Χριστουγέννων

Στο «28ο Κύπελλο Χριστουγέννων 2021» που διοργανώνει η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (ΝΕΠ) συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Οι κολυμβητικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Εθνικό Κολυμβητήριο της Πάτρας «Α. Πεπανός», από σήμερα Παρασκευή, το απόγευμα (18.00 – 21.00), θα συνεχιστούν το Σάββατο πρωί – απόγευμα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 5 μ.μ.

Στους συγκεκριμένους αγώνες, σύμφωνα με τους διοργανωτές, λαμβάνουν μέρος πάνω από 800 κολυμβητές – κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα, καθώς συναγωνίζονται αθλητές/τριες αγωνιστικών και προ αγωνιστικών κατηγοριών.

 

«Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται για 28η χρονιά στην Πάτρα. Η Περιφέρεια στηρίζει σταθερά αθλητικά γεγονότα που προβάλλον τον τόπο μας σε πανελλαδικό επίπεδο. Είναι αρωγός και αγκαλιάζει όλες τις προσπάθειες που αναδεικνύουν την περιοχή καθιστώντας την πόλο έλξης του αθλητισμού» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού Covid 19.