Ιδέες για σχέδια στα νύχια με χρυσό

1. Minimal νύχια με φύλλα χρυσού

μανικιούρ με φύλλα χρυσού

Τα φύλλα χρυσού είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά στα μανικιούρ. Ακόμα και πάνω σε ένα γαλακτερό χρώμα στην απόχρωση του νυχιού θα κάνει τα νύχια σου πολύ εκλεπτυσμένα και εντυπωσιακά.

 

2. Χρυσό γαλλικό – golden french nails

χρυσό γαλλικό μανικιούρ

Τι θα έλεγες για ένα μοντέρνο γαλλικό; Το μανικιούρ αυτό είναι υπέροχο για όλο τον χρόνο και μπορείς άνετα να το έχεις και στη δουλειά!

3. Line art με χρυσό και μαύρο

line nail art

Άλλος ένας τρόπος να ενσωματώσεις το χρυσό στο μανικιούρ σου είναι με line art. Διάλεξε μια απλή βάση και κάνε χρυσές και μαύρες γραμμές για ένα κομψό και μοντέρνο αποτέλεσμα.

 

4. Obmre σχέδιο στα νύχια σε χρυσή απόχρωση

ombre νύχια

Διακριτικό και όμορφο είναι και το ombre στα νύχια. Οριακά μοιάζει σαν να ακούμπησες το χέρι σου μέσα σε χρυσόσκονη!

5. Διαγώνιο γέμισμα με χρυσό

minimal νύχια

Εάν είσαι του γεωμετρικού σχεδίου στα νύχια τότε δοκίμασε το διαγώνιο γέμισμα με χρυσό. Είτε σε διχρωμία είτε σε τριχρωμία, το μανικιούρ θα βγει πολύ αρμονικό.

 

6. Marble nails με χρυσές λεπτομέρειες

σχέδθι στα νύχια

Δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα πολυαγαπημένα μας marble nails. Αυτή τη φορά όμως, με μια αναβάθμιση: λεπτομέρειες χρυσού!

7. Φλοράλ νύχια με χρυσό

φλοράλ νύχια

Οι golden λεπτομέρειες μπορούν να ενσωματωθούν τέλεια και στα διάφορα floral μανικιούρ. Με μικρές πινελιές θα είναι τόσο όσο πρέπει για να αναβαθμίσουν το μανικιούρ σου αναδεικνύοντας το λουλουδάτο μοτίβο!

8. Μαύρο-χρυσό μανικιούρ

μαύρο χρυσό μανικιούρ

Για ένα ‘expensive looking’ manicure σου προτείνουμε τον απίστευτο συνδυασμό μαύρου-χρυσού. Ένα αφηρημένο σχέδιο στη διχρωμία αυτή θα κάνει τα νύχια σου να μοιάζουν με έργο τέχνης!

9. Zebra nails με χρυσό

ζέβρα νύχια

Κλασσάτα και μέσα στη μόδα είναι τα zebra nails με χρυσό. Ανάλογα με τη βάση που θα επιλέξεις μπορείς να έχεις είτε ένα minimal manicure (λευκή, γαλακτερή βάση) ή maximal εφέ (κόκκινη, μπλε βάση).

10. Συνδυασμός χρυσού με μπλε

μπλε χρυσό μανικιούρ

 

Άλλη μια διχρωμία που λατρέψαμε είναι το μπλε-χρυσό. Ειδικά με το σκούρο μπλε (royal blue), ο συνδυασμός βγάζει κάτι το πολύ κλασσάτο και ακριβό. Είναι τέλεια λύση και για χριστουγεννιάτικο μανικιούρ!

ediva.gr