Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεσπά για την επίθεση με βιτριόλι κατά Μητροπολιτών

«Αιμορραγούν οι ζωές μας»

“Μουδιασμένο” είναι το πανελλήνιο αλλά και η Εκκλησία, από το πρωτόγνωρο περιστατικό, που έγινε στη Μονή Πετράκη. H Ιωάννα Παλιοσπύρου ξέσπασε μέσα από το instagram της.

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν, επτά Μητροπολίτες, με αποτέλεσμα και οι επτά να μεταφερθούν με τραύματα στο νοσοκομείο μετά από επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκαν από ιερέα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο, ενώ εξίσου είχε συγκλονίσει και το δικό της δυσάρεστο περιστατικό, καθώς κι εκείνη είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι πριν από ένα χρόνο και κάτι και ακόμα “παλεύει” να επανέλθει η υγεία της.

Η Ιωάννα τοποθετήθηκε δημόσια και ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε τοξικές ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες. Ένα χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές”.

Και συνέχισε, λέγοντας: “Γιατί πιστεύουν πως δε τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει ένα χρόνο μετά είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμιτισμού μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται μέσα από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας”.