Κέιτ Μίντλετον: Πέρασε από «σαράντα κύματα» μέχρι να κερδίσει την εκτίμηση της Βασίλισσας Ελισάβετ

Όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Κέιτι Νίκολ, ειδική στα θέματα της βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν η μόνη, που αρχικά δεν ήταν «ευπρόσδεκτη» στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της, η Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν αυτή που ήθελε η Βασίλισσα Ελισάβετ για σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Συγκεκριμένα, οι προβληματισμοί της Βασίλισσας επικεντρώνονταν στο γεγονός ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν είχε μία «δική της ταυτότητα», όταν ο Ουίλιαμ την σύστησε στην βασιλική οικογένεια ως μελλοντική σύζυγό του.

«Είχε σοβαρές ανησυχίες και πίστευε ότι η Κέιτ έπρεπε να έχει ένα συγκεκριμένο επάγγελμα και μία δική της ταυτότητα πριν ανακοινωθεί ο αρραβώνας. Φοβόταν για το εργασιακό της ήθος», αναφέρει η δημοσιογράφος.

Σημαντικό ρόλο στην ανησυχία της βασίλισσας έπαιξε και η «εικόνα» της Κέιτ Μίντλετον. Στην αρχή του γάμου της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο για τις «ανάρμοστες» στιλιστικές της επιλογές, καθώς και για κάποιες τόπλες φωτογραφίες της, που είχαν κυκλοφορήσει.

Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει βέβαια, στην σχέση της με την Βασίλισσα Ελισάβετ και η Κέιτ Μίντλετον έχει καταφέρει να γίνει μία από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες στον κόσμο, τόσο για το στυλ της όσο και για τις δράσεις, που αναλαμβάνει βοηθώντας μεγάλες μερίδες ανθρώπων.

Όπως αναφέρει μάλιστα, ο δημοσιογράφος Ντάνκαν Λαρκόμπ στο περιοδικό ΟΚ!, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι από τα λίγα άτομα που διαθέτουν απευθείας γραμμή για να καλεί την Βασίλισσα.

«Έχουν μία εκπληκτική σχέση. Η Κέιτ κρατάει μία ισορροπία ανάμεσα στο να υποκλίνεται σε εκείνη ως αρχηγό της βασιλικής οικογένειας σε δημόσια θέα και στο να μπορεί να μιλάει μαζί της ως προ-γιαγιά των παιδιών της», αναφέρει.