Κέρδισε στο Τζόκερ 252.000 ευρώ, αλλά το δελτίο έκανε «φτερά»

Μία απίστευτη ιστορία σημειώθηκε στην Καβάλα, με τον υπερτυχερό του Τζόκερ που κέρδισε 252.000 ευρώ (234.000 ευρώ καθαρά) και πήγε να το γιορτάσει με τους φίλους του, αλλά τελικά το δελτίο έκανε «φτερά».

Συγκεκριμένα, ένας εκ των τριών νικητών του Τζόκερ, ο κ. Μάκης Ιορδανόπουλος, από την Καβάλα κατήγγειλε στο MEGA, ότι εξαφανίστηκε το δελτίο που κέρδιζε τα χρήματα και ενώ είχε πάει να διασκεδάσει με φίλους του για τη χαρά του.

Μη μπορώντας καλά – καλά να ψελλίσει λέξη από το διπλό σοκ (χαράς και λύπης που έχει δεχτεί μέσα σε λίγα 24ωρα), ο κ. Ιορδανίδης, είπε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ ακούμπησα το δελτίο στο σκρίνιο, έφυγα από το σπίτι και όταν γύρισα να το πάρω, δεν ήταν στη θέση του. Εγώ το μόνο που θέλω και ελπίζω είναι να βρεθεί το δελτίο μου».

«Από σήμερα αλλάζει η ζωή σου», του είπε ο πράκτορας

Ο δικηγόρος του, Μανώλης Βονικάκης, αναφερόμενος στο απίστευτο αυτό περιστατικό είπε: «Το δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του χωριού Αμυγδαλεώνας από όπου έχουμε στα χέρια μας και το βίντεο με το οπτικοακουστικό υλικό. Ο πελάτης μου έπαιξε το δελτίο στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, γύρισε στο σπίτι του και επειδή είναι κάτοικος Κρινίδων, πήγε την επόμενη μέρα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Αναστάσιου Γεωργιάδη για να τσεκάρει εάν έχει κερδίσει κάποιο ποσό.

Το πρακτορείο ενημέρωσε τον πελάτη μου επί λέξη: «Από σήμερα η τύχη και η ζωή σου αλλάζει. Είσαι ένας από τους τρεις υπερτυχερούς της χθεσινής κλήρωσης και το δελτίο σου κερδίζει 252.000 ευρώ μικτά, δηλαδή 234.000 ευρώ καθαρά. Αμέσως ο πράκτορας τηρώντας το πρωτόκολλο επικοινώνησε με τα κεντρικά του ΟΠΑΠ στην Αθήνα και ενημέρωσε με τα στοιχεία της ταυτότητάς του ότι ήταν ο νικητής. Ετσι, το δελτίο του κατοχυρώθηκε».

Υποψιάζεται κάποιον από την παρέα του

Πάντως, μετά το γλέντι, το δελτίο μέσα σε ένα 24ωρο έκανε «φτερά» και ο δικηγόρος υποθέτει πώς η εξαφάνιση του δελτίου συνδέεται με τα… επινίκια που έκανε με την παρέα του.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οποιοσδήποτε έχει πάρει το χαμένο δελτίο και προσπαθήσει να πάρει τα χρήματα, δεν θα μπορέσει να το πράξει, αφού ο ΟΠΑΠ θα ζητήσει τα στοιχεία του κ. Ιορδανίδη.