Κωνσταντοπούλειο: Άμεσα οι πληρωμές στο προσωπικό

Λύση για να μην περάσουν «Μαύρα Χριστούγεννα» οι εργαζόμενοι στο Κωνσταντοπούλειο Ευγήρειο Ίδρυμα δόθηκε χθες καθώς με επίσπευση των διαδικασιών εκδόθηκε απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών και ορίστηκε προσωρινή διοίκηση.

Μπροστά στο πρόβλημα να μην πληρωθούν το δώρο των Χριστουγέννων και τους μισθούς τους οι 46 εργαζόμενοι – οι οποίοι είχαν περιέλθει σε απόγνωση  μετά τις παραιτήσεις μελών της Διοίκησης-, όλοι οι εμπλεκόμενοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπιστεί ένα ζήτημα που είχε φέρει σε απόγνωση τόσες οικογένειες.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών συνεδρίασε χθες, νωρίτερα από ό,τι αρχικά είχε προγραμματιστεί, καθώς τα δύο από τα παραιτηθέντα μέλη διευκόλυναν τις διαδικασίες. Έτσι, αποφασίστηκε ο ορισμός της προσωρινής διοίκησης (βάσει και της πρότασης που είχε κατατεθεί από την πρώτη στιγμή από τον πρόεδρο του Ιδρύματος), στην οποία συμμετέχουν τα τρία μέλη της προηγούμενης σύνθεσης ενώ αντικαταστάθηκαν τα δύο παραιτηθέντα μέλη με νέα.

Χθες, ο πρόεδρος της Δ.Ε. του Κωνσταντοπουλείου Βασίλειος Δελδήμος ανακοίνωσε πως μετά τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης δρομολογούνται οι διαδικασίες ώστε σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο να καταβληθεί το δώρο των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους.