Κρήτη: «Το μόνο όπλο είναι το εμβόλιο» λέει ο π. Ανδρέας για τον ναό- εμβολιαστικό κέντρο

«Σε αυτήν την κρίσιμη μάχη που περνάει η ανθρωπότητα, το μόνο όπλο είναι το εμβόλιο» επισημαίνει ο πατέρας Ανδρέας, που ανέλαβε την πρωτοβουλία να μετατραπεί η εκκλησία της Παναγίας Αρχανών, λίγο έξω από το Ηράκλειο σε εμβολιαστικό κέντρο.

Οι εμβολιασμοί θα γίνουν στις 6 Σεπτεμβρίου Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 31 Αυγούστου επικοινωνώντας με τον δήμο Αρχανών Αστερουσίων. Ο εμβολιασμός θα γίνει από το προσωπικό της ΥΠΕ Κρήτης με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. «Είναι αμαρτία να πεταχτούν δόσεις» εξήγησε ο πατέρας Ανδρέας Καλιοτζάκης.

Ο ιερωμένος δήλωσε στο cretalive.gr, ότι η πρωτοβουλία του συνάντησε αντιδράσεις. Ήδη, επικοινώνησαν μαζί του δύο άτομα, ο ένας μάλιστα του δήλωσε πρόεδρος χριστιανικής ένωσης, που τον κατηγόρησε ότι βεβηλώνει τον ναό. «Το κάνω γιατί το Ευαγγέλιο λέει ότι πρέπει να προστατεύουμε την υγεία μας, που σημαίνει ότι η Εκκλησία ενδιαφέρεται και για τα πνευματικά και για τα σωματικά προβλήματα» τόνισε ο πατέρας Ανδρέας.