Λεμονάδα με μελάσα (χωρίς ζάχαρη)

Υλικά

  • 200 ml χυμό λεμονιού (και το ξύσμα από τα μισά λεμόνια που θα στύψεις)
  • 200 ml μελάσα
  • 150 ml νερό

Εκτέλεση

  • Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, το ξύσμα από τα λεμόνια, το χυμό τους και τέλος τη μελάσα.
  • Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
  • Αποσύρουμε από το μάτι της κουζίνας και σουρώνουμε σε ένα σουρωτήρι.
  • Αφήνουμε να έρθει το μείγμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • Μεταφέρουμε σε καλά αποστειρωμένα μπουκάλια.
  • Αποθηκεύουμε στο ψυγείο
  • Σερβίρουμε με άφθονο πάγο

coolartisan.gr