ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Η απάντησή μας θα δοθεί πολύ σύντομα στις δικαστικές αίθουσες

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του protothema.gr περί δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας, το οποίο διαψεύστηκε από την Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία, ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών παιδιών που έφυγαν πρόωρα, ξεσπά. Όπως αναφέρει, η οικογένεια θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσιεύουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις, την ώρα που η οικογένεια είναι συντετριμμένη από την απώλεια και του τρίτου της παιδιού.

 

 

 

Ο Μάνος Δασκαλάκης χαρακτηρίζει “αθλιότητα” το άρθρο του protothema.gr και ευχαριστεί εκ μέρους όλης της οικογένειας τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για τα γρήγορα αντανακλαστικά και την άμεση διάψευση. Συγκεκριμένα δήλωσε:

 

 

 

“Δημοσιεύματα σαν το απογευματινό ούτε βοηθούν την έρευνα των αρχών, ούτε τιμούν το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που με άριστα αντανακλαστικά διέψευσε ταχύτατα αυτήν την αθλιότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

 

 

 

Η απάντησή μας στους εμπνευστές της θα δοθεί πολύ σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς μικρή μερίδα αυτοαποκαλούμενων ως δημοσιογράφων δεν σέβεται ούτε τον πόνο μας, ούτε τη μνήμη των παιδιών μας. Ας σταματήσει άμεσα όλο αυτό που ζούμε.”