Μπέλα Χαντίντ: Φόρεσε τη δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας και φαίνεται σαν να… είναι βρεγμένη

Η Μπέλα Χαντίντ είναι γνωστή για το μοντέρνο λουκ και τα ιδιαίτερα σύνολα, που επιλέγει και απόδειξη αποτελεί το χρυσό κολιέ, που φορούσε στις Κάννες και έμοιαζε με ανθρώπινους πνεύμονες.

Αυτή την φορά, το γνωστό μοντέλο επέλεξε ένα φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Di Petsa και μάλιστα, της ταιριάζει εκπληκτικά. Πρόκειται για ένα λευκό κομμάτι, το οποίο δίνει την εντύπωση ότι είναι βρεγμένο και κολλάει πάνω στο κορμί της.

belal

 

Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό των δημιουργιών της Δήμητρας Πέτσα, το ιδιαίτερο στυλ. Άλλωστε, η συλλογή της με τα Wet Look κομμάτια έχει εντυπωσιάσει το κοινό της και την επιλέγουν πλέον πολλές celebrities.

bell

 

Όπως είχε αναφέρει κι η ίδια, υπάρχει βέβαια, κι ένα κρυφό μήνυμα πίσω από την συγκεκριμένη συλλογή, να απενεχοποιηθούν τα σωματικά υγρά. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Η συλλογή μου βασίζεται στην απενεχοποίηση των σωματικών υγρών. Το πώς αντιμετωπίζουμε τα υγρά του σώματός μας έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζουμε τον κόσμο γύρω μας, κι ιδιαίτερα το νερό».

hadid

Η Μπέλα Χαντίντ

επέλεξε να φορέσει το εν λόγω φόρεμα χωρίς εσώρουχα, συνδυάζοντάς το μονάχα με μερικά χρυσά κοσμήματα και αθλητικά παπούτσια.

had

 

bhad