ΜΥΣΤΗΡΙΟ στον τάφο της σπιτονοικοκυράς – Το μνήμα έχει άλλη φωτογραφία από κάτω!

Το μυστήριο με την σπιτονοικοκυρά συνεχίζει και παραμένει. Οπως αποκαλύφθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης γνώρισε την σπιτονοικυρά όταν εργαζόταν ως ντελιβεράς και της πήγαινε φαγητό. Προφανώς η γυναίκα μετά την γνωριμία ήθελε να βοηθήσει το ζευγάρι και παραχώρησε το σπίτι στο ισόγειο χωρίς χρήματα. Κάποια στιγμή ο Μάνος έκανε πρόβες με την κιθάρα του στον 1ο όροφο (και αυτόν τον είχε παραχωρήσει) και η γυναίκα έμενε στο δεύτερο. Φαίνεται όμως ότι η γυναίκα άρχισε να ενοχλείται (άγνωστο για ποιους λόγους) και ζήτησε ενοίκιο 200 ευρώ. Και τότε άρχισαν οι προστριβές. Πάντως ο Μάνος εξακολουθούσε να χειρίζεται τα οικονομικά της αφού ήταν κατάκοιτη.

Η γυναίκα πέθανε το 2020 αλλά παραμένει άγνωστο αν ετάφη τελικά ή αν αποτεφρώθηκε όπως η ίδια επιθυμούσε. Στο Α νεκροταφείο πάντως υπάρχει ένας τάφος. Πρόχειρος. Με το όνομά της. Αλλά στο κάτω μέρος υπάρχει η φωτογραφία ενός αγνώστου. Ενός άνδρα. Μυστήρια όλα αυτά.

Ωστόσο υπάρχει ένα χαρτί – πιστοποιητικό θανάτου το οποίο έχει υπογραφεί από γιατρό. Το Ανθρωποκτονιών διερευνά αν το έγγραφο είναι πλαστό. Στον τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας υπάρχουν 300.000 ευρώ αφού ο σύζυγός της που πέθανε πριν 4 χρόνια ήταν δικηγόρος Αθηνών και η ίδια καθηγήτρια. Να τονιστεί πως η έρευνα για την σπιτονοικοκυρά “τρέχει” παράλληλα .