Ναυπακτία: Σοβαρό ατύχημα με τα “άγρια” άλογα του Γαλατά – Άμεσα να δοθεί λύσει λέει ο πρόεδρος της κοινότητας

Ακόμη ένα ατύχημα σημειώθηκε με τα “άγρια άλογα” που κάνουν βόλτες ανεξέλεγκτα χωρίς τόσα χρόνια να μην λαμβάνει καμία μέριμνα να προστατεύσει και τα άλογα, τους πολίτες από κίνδυνο ατυχημάτων αλλά και τους αγρότες που πολλές φορές βλέπουν τις σοδιές τους να καταστρέφονται.

Το νέο ατύχημα σημειώθηκε ξημερώματα της Τετάρτης με ένα νεαρό παιδί από το Γαλατά να το “ποδοπατούν” τα άλογα που ξαφνικά την ώρα που περνούσε από το δρόμο πέρασαν όλα μαζί μέσα από το δρόμο Γαλατάς- Κρυονέρι. Όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Λευτέρης Μπαλωμένος ο άτυχος νέος τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και θα χρειαστεί επέμβαση στο πόδι του για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο κ. Μπαλωμένος για ακόμη μια φορά ζητά από τους υπευθύνους να δώσουν λύση και να δώσουν την άδεια στο Δήμο Ναυπακτία να διαχειριστεί αυτά τα άλογα τονίζοντας ότι δεν είναι άγρια άλογα αλλά ζώα τα οποία κατά καιρούς έχουν αφεθεί ελεύθερα από ιδιώτες. Θα πρέπει να ληφθεί άμεσα μέριμνα και να προστατευτούν οι πολίτες ,οι αγρότες και τα ζώα.

Δείτε τι δήλωσε:

nafpaktianews.gr