Νέα διοίκηση για την Ένωση Στρατιωτικών Αχαΐας

Αλλαγή σελίδας κάνει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.) η οποία εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το νέο 7μελές συμβούλιο καλείται να αναλάβει και να σκύψει πάνω από τα προβλήματα των στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.:

Δυναμική αλλαγή σελίδας στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.), καθώς κατά τις διενεργηθείσες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης της Ένωσης, προέκυψε ανανέωση προσώπων σχεδόν στο μισό Διοικητικό Συμβούλιο.

Η διαδικασία των αρχαιρεσιών κύλισε με ομαλότητα, σύμφωνα με τα μέτρα που απαιτούνταν στα πλαίσια της προστασίας κατά του COVID-19. Μάλιστα, η συμμετοχή των στρατιωτικών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κάθε προηγούμενο, καταδεικνύοντας την εμπιστοσύνη των στελεχών στη δυναμική της Ένωσης καθώς και τη διάθεσή τους να συμμετέχουν ενεργά στη λήψη των αποφάσεων που τους αφορούν.

Έπειτα από την παρέλευση του νόμιμου χρονικού διαστήματος, κατά το οποίο δεν υπήρξε η κατάθεση οποιασδήποτε ένστασης επί της διαδικασίας, συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης σε Σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος:    Ελευθέριος Μπουρδανιώτης

Αντιπρόεδρος:    Ιωάννης Βερρόπουλος

Γενικός Γραμματέας:    Βασίλειος Στροσκίδης

Αν. Γεν. Γραμματέας:    Γεώργιος Χουντουλέσης

Ταμίας:    Μιλτιάδης Κοσμάς

Μέλος:    Ιωάννης Πλώτας

Μέλος:    Χρήστος Φαρδέλλας

Το νεοσύστατο Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της Ένωσης για την μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές και δηλώνει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση του καθημερινού εργασιακού και κοινωνικού περιβάλλοντος των στελεχών των ΕΔ.

Επιπρόσθετα, καλεί τόσο τα μέλη όσο και όλα τα στελέχη που υπηρετούν στις Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας να συμμετέχουν και να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή, καταθέτοντας προβληματισμούς και προτάσεις μέσω των διαδικασιών και των συλλογικών εκφράσεων που προβλέπονται από το Καταστατικό της Ένωσης.