Ο Γιάννης Μπέζος τιμά τον Αλέκο Σακελλάριο με μια μουσική παράσταση

Ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο Αλέκο Σακελλάριο παρουσιάζει ο Ιανός με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατό του. Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος  ηγείται της μουσικής παράστασης με τίτλο «Και πονηριά στο μάτι» που θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 20:30, στον Ιανό της Αθήνας.

«Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που προσπαθούν να συγκρατήσουν το χρόνο. Να μην αφήνουν ανεκμετάλλευτο ούτε δευτερόλεπτο. Δηλαδή, να χαρούν τη ζωή στο σύνολο της. Με τα πάνω και με τα κάτω της. Ο αρχηγός της ομάδας είναι ο Σακελλάριος. Ο τίτλος του αφιερώματος μας δεν είναι τυχαίος, «και πονηριά στο μάτι». Μια πονηριά που δεν έχει να κάνει με το βαθύ αίσθημα, αλλά με την καθημερινή συμπεριφορά που δείχνει έντονα την αγάπη για ζωή και κυρίως για παιχνίδι. Τη σοβαρότητα που επιστρατεύει το παιδί για να παίξει, όπως και τη φαντασία, έχει σαν οπλισμό ο Αλέκος Σακελλάριος, γι’ αυτό ριζώνει στις καρδιές μας και τα λόγια του γίνονται και δικά μας λόγια. Μας βάζει στο παιχνίδι του, αφού έτσι κι αλλιώς είμαστε κι εμείς έτοιμοι να μπούμε κι ας κάνουμε οτι δήθεν συνομιλούμε με τους ψαγμένους και μοντέρνους καιρούς μας» υπογραμμίζουν με νόημα οι συντελεστές της παράσταση.

Εκτός από τον Γιάννη Μπέζο που έχει αναλάβει την επιμέλεια του προγράμματος και συμμετέχει στην αφήγηση και στο τραγούδι, τραγουδούν επισης η Κωνσταντίνα Νταντάμη και η Ντένια Στασινοπούλου, με την συνοδεία του Θοδωρή Οικονόμου στο πιάνο.

Ηλεκτρονική κράτηση ΕΔΩ