Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΞΕΣΠΑ: Οι χειρότεροι αρνητές είναι στην Αχαϊα και την Ηλεία! Ηδη αρκετοί την πάτησαν και πέθαναν

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα, έδωσε ο γνωστός διαβητολόγος Χρήστος Ζούπας, ο οποίος μίλησε για την περίπτωση του Γιώργου Τράγκα, ενώ έκανε αναφορά και στην Αχαΐα, τονίζοντας πως διαθέτει μεγάλο ποσοστό “ξεροκέφαλων” όπως αρνητών του εμβολίου.

 

Στην ερώτηση αν έχει Ασθενείς και γνωστούς από παντού απαντάει: «Μου τηλεφωνούσαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Αρκετοί, ιδιαίτερα οι παχύσαρκοι αντεμβολιαστές, κάνανε αστειάκια. Τι να σου λέω τώρα. Να είσαι παχύσαρκος και κάποιας ηλικίας και να μην πιστεύεις στην ύπαρξη του κορωνοϊού, αδιανόητο. Αρκετοί εξ αυτών κατέληξαν είτε διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, είτε στη χειρότερη περίπτωση στον άλλο κόσμο. Θυμάμαι, φίλος ταβερνιάρης από τους Παξούς που με πήρε να με ενημερώσει ότι βρίσκεται έξω από εμβολιαστικό κέντρο, εξακολουθώντας να μαδάει τη μαργαρίτα “να το κάνω ή να μην το κάνω;”. Τι να σου πω τώρα, άσε καλύτερα…».

Αποκαλεί “τρελούς” τους αρνητές και δηλώνει: «Τους υπολογίζω στο 10%, δηλαδή ένας στους δέκα. Αλλά οι χειρότεροι, οι πιο πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι και μάλιστα παχύσαρκοι προέρχονται από Αχαΐα, από Ηλεία και από τη Βόρειο Ελλάδα. Αυτοί οι πιο φανατικοί αρνητές του εμβολιασμοί. Οι πρωταγωνιστές. Και αυτοί είναι που την πατήσανε και στον άλλον κόσμο φύγανε».