Ο Ν. Νικολόπουλος συγκάλεσε έκτακτη συνδιάσκεψη Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος συγκάλεσε έκτακτη συνδιάσκεψη Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

 

Στον προαύλιο χώρο των υπό ίδρυση νέων γραφείων του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος- όπου έλαβε χώρα η σύναξη – έδωσαν το παρόν ιστορικά στελέχη, πολλά γνωστά πρόσωπα από τους κοινωνικούς αγώνες καθώς και άλλοι ενεργοί πολίτες , παλιοί και νέοι γνώριμοι από την συμμετοχή τους στην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και τον συνδικαλισμό . Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία στελεχών από εθνικοτοπικούς συλλόγους και χριστιανικά σωματεία .

 

Την πρωτοκαθεδρία είχαν τα ΝΙΑΤΑ του ΧΡΙΚΕ, με επικεφαλής την πρόεδρο Χρ. Τρίγκα ,έτοιμα να «σηκώσουν μανίκια» για αυτό που τους αφορά άμεσα, το μέλλον της χώρας μας .

 

Στην εισήγηση του ό ,επί σχεδόν τρεις δεκαετίες, Βουλευτής , πρώην Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόεδρος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών Νίκος Νικολόπουλος τόνισε εμφαντικά:

 

« Οι έλληνες χριστιανοδημοκράτες παραμένουμε και όρθιοι και ασυμβίβαστοι .

 

Μπορεί να είμαστε πολιορκημένοι από κάθε μορφής Lock down αλλά παραμένουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ.

 

Ποτέ δεν σκύψαμε, δεν γονατίσαμε, δεν κάτσαμε στα «4»…, ούτε για αξιώματα ούτε για χρήματα, ούτε για βολέματα. Το έχουμε αποδείξει στην μακρά δημόσια πολιτική διαδρομή μας.

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος στη συνέχεια ενημέρωσε τα στελέχη και τους υποψήφιους βουλευτές του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος για την πεντάμηνη συνεργασία με το κόμμα Τράγκα και μετά από μακρά διαλογική συζήτηση συμφώνησαν οι συμμετέχοντες στο πλάνο δράσης που θα παρουσιαστεί στην προσεχή τακτική εθνική συνδιάσκεψη στις 24 Ιουλίου , γενέθλια ημέρα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας από τον Μακεδόνα Εθνάρχη Κωσταντίνο Καραμανλή.

 

Η διήμερη περιοδεία του Νίκου Νικολόπουλου έκλεισε με συνέντευξή του που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης euro channel.