Ο Παναγιώτης Μάργαρης στην Πάτρα – “Μέρες Πανσελήνου”

Την Κυριακή 22 Αυγούστου ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει τη νέα του μουσική παράσταση «Πρελούδιο στον έρωτα», στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου Πάτρας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Μέρες Πανσέληνου».
Μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, με τη μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας. Το “Πρελούδιο στον έρωτα” σηματοδοτεί ένα όμορφο και διαχρονικό ταξίδι προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, την γαλήνη και την συναισθηματική ολοκλήρωση.
Σε αυτό το νέο του μουσικό εγχείρημα, ο βραβευμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του. Πιο συγκεκριμένα, διασκευές του σε υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Nino Rota, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Sting, Beatles, Rolling Stones καθώς και δικές του συνθέσεις.
Ιδιαίτερη στιγμή της παράστασης αποτελεί η παρουσίαση του νέου του άλμπουμ “Πρελούδιο στον έρωτα”, το οποίο σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, μιας και έφτασε στην πρώτη θέση των επίσημων charts της Ελλάδας.
Το “Πρελούδιο στον έρωτα” είναι ένα σπάνιο ρεσιτάλ για κλασική κιθάρα και θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.

 

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας – ¨Μέρες Πανσελήνου”
Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο.
Κυριακή 22 Αυγούστου στις 21.30