Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με Κοπεγχάγη, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν.

Πολύ καλή κλήρωση για το δικέφαλο του βορρά. Δεν φοβίζει καμία από τις ομάδες του ομίλου του.

Η πρώτη κλήρωση του UEFA Conference League είναι γεγονός. Σε αυτή, η χώρα μας είχε τη δική της παρουσία μέσω του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Κοπεγχάγη, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν. Μία κλήρωση που σε καμία περίπτωση δεν φοβίζει τον ΠΑΟΚ, αντίθετα του δίνει πολλές ελπίδες για να περάσει στην επόμενη φάση. Είτε απευθείας μέσω της πρώτης θέσης, είτε από αγώνα μπαράζ (με τον τρίτο κάποιου ομίλου του Europa League) μέσω της δεύτερης θέσης.

Aπο το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας η κληρωτίδα έβγαλε την Κοπεγχάγη. Σαν όνομα ίσως «φοβίζει» όταν το ακούμε καθώς μετράει πολλές παρουσίες στο Champions League αλλά πλέον δεν έχει τη δυναμική που είχε.

Από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας η κληρωτίδα έβγαλε την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Σλοβάκοι αποκλείστηκαν εχθές από τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Εuropa League και σήμερα βρέθηκαν στο δρόμο του ΠΑΟΚ στη κλήρωση του Conference League.

Tέλος από το τελευταίο γκρουπ δυναμικότητας η κληρωτίδα έβγαλε για αντίπαλο του ΠΑΟΚ την Λίνκονλ. Η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.