«Ο σύντροφός μου θέλω να είναι ειλικρινής και να με ταλαιπωρεί, να μην βαριέμαι» λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στο κανάλι του Fipster στο YouTube φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή! Αναφέρθηκε στον πρώην της, τον ράπερ Snik (Δημήτρη Γιαννούλη), περιγράφοντας πώς είναι η σχέση τους σήμερα.

 

Η συζήτηση ξεκίνησε από την σκυλίτσα της παρουσιάστριας και του ράπερ, την Μπέλα, για την οποία η Ηλιάνα πηγαίνει συχνά στο σπίτι του Snik, για να τη δει και να παίξει μαζί της. «Έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω, γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δεν θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω» δήλωσε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δεν ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δεν θα ήθελε ο Δημήτρης να γνωρίσω μία νέα σχέση του. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “Medusa”, επειδή είναι το αγαπημένο του» συμπλήρωσε η όμορφη παρουσιάστρια του «Style Μe Up».

Ερωτηθείσα ποιος τύπος άνδρα της αρέσει, απάντησε: «Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, δηλαδή να μη βαριέμαι. Τι ενδιαφέρον έχει αλλιώς;».

Για εκείνη οι τρεις πιο σέξι άνδρες είναι ο Snik, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. (Με τον τελαυταίο φημολογούταν παλιότερα ότι διατηρούσαν σχέση.)

Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι εδώ και έναν χρόνο είναι ελεύθερη.