ΟΙ ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ… ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΥΚΛΑ! Ρόδα τσάντα… και ανωμαλία!

Ρόδα, τσάντα και… θωπεία στην Πάτρα από έναν αλλοδαπό! Τον τρόμο και τον πανικό έζησαν τρεις γυναίκες, οι οποίες δέχτηκαν επίθεση από νεαρό ανώμαλο την ώρα που περπατούσαν αμέριμνες σε δρόμο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ο δικυκλιστής κινούταν ξημερώματα με τη μηχανή του σε σκοτεινούς δρόμους της Πάτρας με χαμηλή ταχύτητα έως ότου εντοπίσει τα υποψήφια θύματά του.

Όταν είδε τις τρεις φίλες, άρχισε να τις καταδιώκει, με σκοπό να τους αρπάξει τις τσάντες τους και, μάλιστα, δεν δίστασε να ρίξει στο έδαφος μία από αυτές, την οποία άρχισε να θωπεύει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι άλλες δύο κοπέλες έντρομες άρχισαν να ουρλιάζουν και να καλούν σε βοήθεια, ενώ έτρεξαν για να βοηθήσουν τη φίλη τους. Τότε ο άνδρας άρπαξε την τσάντα της μιας και τραβώντας την αποπειράθηκε να την κλέψει, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς φοβήθηκε τη σύλληψη και απομακρύνθηκε.

Στο σημείο είχε μαζευτεί κόσμος, που προσπάθησε να βοηθήσει τις νεαρές γυναίκες, οι οποίες πανικόβλητες και με τη βοήθεια των περαστικών τηλεφώνησαν στις Αρχές. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι ύστερα από ολιγόωρη έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν σε κεντρικό δρόμο της πόλης τον αλλοδαπό και να του περάσουν χειροπέδες. Σε σωματική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα, βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ από τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του προέκυψε ότι δεν είχε άδεια για να παραμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ληστείας, για απειλή και απλή σωματική βλάβη, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας καθώς και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

 

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις! Να θυμίσουμε ότι προ ημερών ένας άλλος νεαρός έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε κοπέλες, ενώ ήταν πάνω σε πατίνι στην περιοχή της Αγίας Σοφίας!

 

Ο «χοντρός» που έγινε «ρόμπα» στο διαδίκτυο

Σάλος έχει γίνει στην Πάτρα και με έναν ευτραφή νεαρό που κυνηγούσε κορίτσια στο δρόμο (μέρα μεσημέρι) και είδε τον εαυτό του σε «στόρι» στο instagram. Ο νεαρός δεν μηνύθηκε, όμως σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά και ενδεχομένως και μικρής έκτασης νοητικά προβλήματα. Οι δικοί του άνθρωποι πληροφορήθηκαν την «δράση» του και με την βοήθεια ειδικών προσπαθούν να τον αποτρέψουν από ενδεχόμενο νέο «χτύπημα» σε κορίτσι στην πόλη.