Οι στοιχηματικές μας προτάσεις

Προκριματικά Europa League απόψε

Γράφει ο Τάσος Αγραπίδης

Αλασκέρτ – Ρέιντζερς:

Οι Σκωτσέζοι παρά τις ελλείψεις δεν θα δυσκολευτούν να πάρουν τη πρόκριση αν είναι σοβαροί. Το διπλό είναι χαμηλά όμως αν το συνδυάσουμε με το όβερ 1.5 ανεβαίνει κοντά στο 1.60. Για τους πιο τολμιρούς, το διπλό μαζί με ΝG εκτοξεύει την απόδοση κοντά στο 2.70. Η Αλασκέρτ δεν δείχνει ικανή να απειλήσει.

Η πρόταση: 2+over 1.5 (1.60)

Eλσίνκι – Φενερμπαχτσέ:

H Φενέρ ναι μεν κερδίζει όμως δεν πείθει. Αντίθετα το Ελσίνκι στην έδρα της είναι άλλη ομάδα, σε συνδυασμό με τον συνθετικό χλοοτάπητα. Θα πάρουμε μία κάλυψη στο Χ για να νιώθουμε πιο σίγουροι γιατί το σκορ είναι ανοιχτό με το εύθραυστο 1-0 υπέρ τη Φενέρ.

Η πρόταση: 2X+over 1.5 (1.80)

Γαλατασαράι – Ράντερς:

Η Γαλατά έχει το προβάδισμα με 1-0 και στην έδρα της δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τη Ράντερς. Αν οι Τούρκοι παίξουν όπως στη Δανία θα διπλασιάσουν τις νίκες τους. Οι Δανοί είναι υποχρεωμένοι να ανοιχτούν και θα είναι ευάλωτοι στην άμυνα οπότε όλα δείχνουν νίκη των Τούρκων.

Η πρόταση: 1+over 1.5 (2.10)

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός:

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων φάνηκε στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός έβαλε τρία γκολ και δεν απειλήθηκε ποτέ. Η πρώτη φάση της Σλόβαν έγινε στο 85′ με ένα σουτ από τα 30 μέτρα του Βλάντιμιρ Βάις. Ο Ολυμπιακός αν είναι το ίδιο σοβαρός θα κερδίσει πάλι εύκολα και θα διπλασιάσει τις νίκες του.

Η πρόταση: 2+over 1.5 (2.10)