Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης προ 25 ετών είχε τιμηθεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης και πνευματικός άνθρωπος Μίκης Θεοδωράκης είχε πριν από 25 χρόνια τιμηθεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Αυτός ο σπουδαίος καλλιτέχνης, Άνθρωπος και Αγωνιστής όλων των καιρών στον οποίο υποκλίνεται όλος ο κόσμος, είχε τιμηθεί στην επέτειο και εορτασμό του Πολυτεχνείου το 1996 επί Πρυτανείας του Σταμάτη Αλαχιώτη.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το thebest.gr προέρχονται από τον εορτασμό του Πολυτεχνείου το 1996 στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών με προσκεκλημένο τον μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Μετά την ομιλία του είχε ακολουθήσει συναυλία με τους Νένα Βενετσάνου, Α. Αδαμόπουλο και Άννυ Ονουφρίου.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό http://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/theodorakis#?c=0&m=0&s=0&cv=1&xywh=-333%2C-1759%2C7303%2C5562

Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε μάλιστα τότε τιμηθεί από τον Πρύτανη Σταμάτη Αλαχιώτη με αναμνηστική πλακέτα. Ο εκλιπών συνθέτης μας συνοδευόταν στο Πανεπιστήμιο Πατρών από τη σύζυγο του, Μυρτώ.