Παλαιό Φάληρο: Θηλυκή συμμορία προσπάθησε να «τρυπώσει» σε διαμέρισμα

Τέσσερις γυναίκες προσπάθησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς ο ιδιοκτήτης κατόρθωσε να τις απομακρύνει, παρόλο που δεν βρισκόταν στο διαμέρισμά του εκείνη την ώρα.

Οι γυναίκες πλησίασαν μέχρι την πόρτα του διαμερίσματος και χτύπησαν το κουδούνι, για να δουν εάν ο ιδιοκτήτης είναι μέσα ώστε να μπουν μέσα στο διαμέρισμα και να το διαρρήξουν.

Ο ιδιοκτήτης ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι οι άγνωστες γυναίκες βρίσκονται στην πόρτα του, μέσω μιας εφαρμογής που έχει στο κινητό του, η οποία είναι συνδεδεμένη με το κουδούνι του και με κάμερα.

Ο ένοικος της πολυκατοικίας, αποφασίζει εκείνη τη στιγμή να τις τρομάξει για να αποτρέψει τη διάρρηξη μιλώντας τους και λέγοντάς τους να φύγουν γιατί θα καλέσει την Αστυνομία. Πράγματι, εκείνες αποχωρούν… άπραγες.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που έχει καταγράψει η κάμερα, τα μέλη της συμμορίας ανεβοκατεβαίνουν τους ορόφους της πολυκατοικίας και προσπαθούν να ανιχνεύσουν κινήσεις και θορύβους εντός των διαμερισμάτων.

Αν διαπιστώσουν πως κάποιο διαμέρισμα είναι άδειο τότε το σχέδιό τους περνάει στην επόμενη φάση που είναι να ανοίξουν την πόρτα με τη βοήθεια πλαστικής κάρτας.

Ακούγοντας τη φωνή του ενοίκου, οι γυναίκες ισχυρίζονται πως δήθεν αναζητούν ρούχα ενώ παράλληλα τρέπονται σε φυγή.

 

Δείτε το βίντεο: