Παναχαϊκή: Συζητείται το ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ

Σχεδόν 40 μέρες από τη λήξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 και ακόμα στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής δεν έχει τρέξει κάποια εξέλιξη, και αυτό αν μη τι άλλο είναι ανησυχητικό για την επόμενη μέρα της ομάδας με όλα τα ενδεχόμενα να είναι στο τραπέζι.

Δηλαδή η καθυστέρηση στις όποιες αποφάσεις της ΠΑΕ για τον σχεδιασμό τις επόμενες μέρες ενδέχεται να μην είναι μόνο το οικονομικό, όπου φαίνεται να υπάρχει δυσκολία -το απέδειξε και το τελευταίο πρόστιμο της ΕΠΟ- αλλά να έχει να κάνει και με τις διοικητικές εξελίξεις.

Το σενάριο να υπάρξει ακόμα και μεταβίβαση μετοχών από την πλευρά του Γιώργου Μπάρλου σε άλλον δεν μπορεί να αποκλειστεί και ενδεχομένως οι εξελίξεις να έχουν παγώσει και γι’ αυτό το ενδεχόμενο.

Οι πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν πως πρόσφατα έγινε κρούση από Αθηναίο επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Το θέμα σε πρώτη φάση δεν προχώρησε, χωρίς να αποκλείεται το ενδιαφέρον αναθερμανθεί το προσεχές διάστημα.

Λεπτομέρειες για το τι έγινε στις επαφές των δύο πλευρών δεν έχουν γίνει γνωστές. Πάντως στο μυαλό του Γιώργου Μπάρλου υπάρχει και το σενάριο της πώλησης των μετοχών αρκεί φυσικά να βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση που να μπορεί να καλύψει και τις απαιτήσεις του ιδίου.

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Στο μεταξύ, ούτε χθες υπήρξε …κινητικότητα στους κοκκινόμαυρους με την εβδομάδα να περνά χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη και έτσι διαψεύστηκαν αυτοί που υποστήριζαν πως η εβδομάδα αυτή θα είχε ανακοινώσεις.

Για να δούμε μήπως υπάρξει κάτι συγκεκριμένο το Σαββατοκύριακο με τους οπαδούς της ομάδας να αγωνιούν. Μπορεί να έχουμε γίνει κουραστικοί όμως η αλήθεια είναι αυτή και δεν αλλάζει. Αναφερόμαστε στο γεγονός πως όποια απόφαση και να παρθεί από τη διοίκηση, θα πρέπει να παρθεί σύντομα, είτε δηλαδή να αλλάξει χεριά η ομάδα, είτε να συνεχίσει ο Γιώργος Μπάρλος και να ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό.

Θυμίζουμε και πάλι πως σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι σχετικά με τους περιορισμούς των ΠΑΕ που δεν έχουν άδεια, η Παναχαϊκή θα πρέπει μέχρι τέλη Ιουνίου να προχωρήσει σε συμφωνία με τους παίκτες του φετινού ρόστερ και να προχωρήσει σε ανανεώσεις ώστε να μην πιαστούν ως νέες μεταγραφές με στόχο να χτιστεί ένας βασικός κορμός για την περίοδο 21-22.

ΓΝΩΜΗ