ΠΑΤΡΑ: Ανδρέας Φουστάνος & Βίκυ Μανώλη στα Βραχναίικα

Τι και αν υπήρξαν ζευγάρι πριν από περίπου 10 χρόνια, οι φήμες που τους ήθελαν πάλι μαζί, φαίνονται να επιβεβαιώνονται αφού τη Δευτέρα 9 Αυγούστου ο Ανδρέας Φουστάνος και η Βίκη Μανώλη βόλταραν μαζί στην Πάτρα!

Συγκεκριμένα από το μεσημέρι μέχρι τις 20:30 ήταν στην περιοχή Βραχναίικα όπου απόλαυσαν το φαγητό τους σε εστιατόριο της περιοχής ενώ απόλαυσαν μαζί το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας!

Η λευκή πόρσε του γνωστού πλαστικού χειρούργου δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από την παραλιακή καθώς υπήρχε αρκετός κόσμος που τους είδε μαζί. Στη συνοδεία τους, φαίνεται να υπήρχε διακριτικά ένα ακόμα αυτοκίνητο όπως είπε στο pelop.gr άνθρωπος που τους εξυπηρέτησε κατά τη ολιγόωρη διαμονή τους στην Πάτρα, ενώ και οι δύο ήταν χαμογελαστοί και πολύ ευγενικοί.

Η Βίκυ Μανώλη μάλιστα ανέβασε πολλά βίντεο και φωτογραφίες από την περιοχή που θεωρείται η πιο δημοφιλής για αναψυχή και διασκέδαση στην πόλη.

235361106 947569732489089 3150267015133486661 n

Σχετική φωτογραφία από το εσωτερικό του οχήματος

Να θυμίσουμε βέβαια πως μέχρι σήμερα δεν επιβεβαιώνουν την επανασύνδεση τους ενώ σε τελευταία της συνέντευξη η όμορφη νεαρή είχε επισημάνει πως: “Δεν ισχύει ότι τα ξαναβρήκα με τον Ανδρέα Φουστάνο. Πρέπει να πω ότι έχω άριστη σχέση και είναι ένας άνθρωπος που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου.”

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ