ΠΑΤΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Με επιτυχία έγιναν «Τα παραμύθια της Νερομάνας» από το Πολύεδρο

Τα «παραμύθια της Νερομάνας», μία ενότητα που διοργανώνει και καθιέρωσε το Πολύεδρο της Όλγας Νικολοπούλου και του Κωστή Καπέλα, ολοκληρώθηκαν για φέτος. Αυτό το Φεστιβάλ Αφήγησης που έγινε για 12η χρονιά, φέτος ήταν τριήμερο, λόγω των υγειονομικών συνθηκών, και πραγματοποιήθηκε στις 24, 25 και 26 Ιουλίου 2021. Αφηγήσεις έκαναν η Άννα Δενδρινού, η Άσπα Παπαδοπούλου και η Μαριάνα Τσουκαλά Κορωνάκη.

Συμμετείχαν επίσης οι μουσικοί Γιώργος Ντούρης και Ναταλία Ντούρη από το Ωδείο Paganini, καθώς και η ηθοποιός Φιορέλα Μαστρόκαλου με την ομάδα Equus.

Τις αφηγήσεις και δράσεις στη φύση απόλαυσαν μικροί-μεγάλοι, πατώντας στέρεα στη Γή, καθισμένοι δίπλα στις πηγές, πάνω στο χώμα, η μέσα σε κουφάλες με τους ήχους τρεχούμενου νερού και συναυλίες τζιτζικιών.

Για τη πραγματοποίηση του εκτός από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (έγινε υπό την αιγίδα της) συνέβαλαν η τοπική κοινότητα Άνω Καστριτσίου, ο Σύλλογος Γονέων Άνω Καστριτσίου και οι χορηγοί: Μασούτης, Optical AREA, Rio Gusto, Γαρδένια και Τεντούρα Κάστρο.

Να προσθέσουμε πως «Τα παραμύθια της Νερομάνας» ξεκίνησαν το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 19:00 στην Κρήνη, στη ρεματιά της Νερομάνας και οι δράσεις συνεχίστηκαν την Κυριακή στη Νερομάνα στο Καστρίτσι και την Δευτέρα στην Ελεκίστρα.