ΠΑΤΡΑ: Δεν διασωληνώνεται ο Μητροπολίτης

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του

Παρέμεινε νοσηλευόμενος για μία ακόμα ημέρα στον «Άγιο Ανδρέα» ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος είχε διαγνωστεί με ήπια πνευμονία ως συνέπεια του κορονοϊού.
Η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου παραμένει σταθερή και πληροφορίες αναφέρουν πως οι θεράποντες ιατροί να καταβάλλουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας του. Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών δεν θέλησε να σχολιάσει την πορεία της νοσηλείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, σεβόμενη την κατάσταση και τη λεπτότητα του θέματος.
Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η πρώτη εικόνα του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου δεν ήταν καλή, αλλά μέρα με τη μέρα η κατάσταση του παρουσιάζει μια «κλινική σταθερότητα».
Νοσηλεύεται στην κλινική Covid του «Αγίου Ανδρέα» και παρακολουθείται η πορεία του από τους πνευμονολόγους του νοσοκομείου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως επί του παρόντος δεν υπάρχει κίνδυνος διασωλήνωσης του Σεβασμιώτατου, αλλά δεν έχει ιαθεί, γεγονός που θα παρατείνει τη νοσηλεία του για τις επόμενες ημέρες.