Πάτρα: “Δεν με απείλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου” – Η οργισμένη ανάρτηση της παιδοψυχολόγου

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τα τελευταία 24ωρα γύρω από τις ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Η εφημερίδα “Πελοπόννησος”, σε δημοσίευμά της, ανέφερε πως η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή, δέχτηκε απειλές από την μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, για την ανάλυση που έκανε στις ζωγραφιές του κοριτσιού.

Το θρίλερ γύρω από τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζεται με τα αναπάντητα ερωτήματα να πληθαίνουν. Οι ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας συγκέντρωσαν μεγάλο ενδιαφέρον με κάποιους ειδικούς να προσπαθούν να τις αποκρυπτογραφήσουν. Η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή έκανε μία αναλυτική περιγραφή για τα συναισθήματα της Τζωρτζίνας που εκφράστηκαν μέσα από τις ζωγραφιές της.

Η τοπική εφημερίδα ανέφερε πως η ανάλυση της παιδοψυχολόγου προκάλεσε την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία μάλιστα την απείλησε με μηνύσεις. Η Χριστίνα Μπογιατζή, μέσα από το προφίλ της στο facebook και με μία οργισμένη ανάρτηση διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα.

“Επειδή βγαίνουν βλακείες… Δεν με απείλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Είχα πολύ πολιτισμένη συζήτηση μαζί της. Ποιος αναρτά τέτοια πια; Πόση βρωμιά έχει η δημοσιογραφία; Δεν σέβονται τίποτα. Θλίβομαι βαθιά. Μας βλέπει και η Τζωρτζίνα. Ντροπή!” έγραψε χαρακτηριστικά η παιδοψυχολόγος.

Η ιστοσελίδα pelop.gr, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως η μητέρα της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, έστειλε μηνύματα στην κα Μπογιατζή και την απείλησε με μήνυση, ενώ με έντονο ύφος την κάλεσε να μην ασχοληθεί ξανά με τα παιδιά της, με τη φράση «ποια είσαι εσύ που ερμηνεύεις τη ζωγραφιά του παιδιού μου και πού ξέρεις ποια χρονική στιγμή την έκανε;».