Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή συμπολίτισσα ετών 111

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε το νέο ότι η αγαπητή υπέργηρη συμπολίτισσα Ελένη χήρα Δημητρίου Τζοβόλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 111 ετών.

Η εκλιπούσα που ήταν γεννημένη το 1910 πραγματικά είδε πολλά στην μακρά ζωή της. Ευτύχησε να κάνει μία ωραία οικογένεια και να δει όχι μόνο εγγόνια και δισέγγονα αλλά μέχρι και τρισέγγονο, κάτι σπάνιο. Ήταν μία ήσυχη, εργατική γυναίκα της παλιάς φρουράς, που ζούσε στην Πάτρα με την οικογένεια του γιου της, Νίκου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στα Μποζαΐτικα. Έσβησε από φυσικά αίτια στο σπίτι της και η κηδεία της θα τελεστεί την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 στον τόπο καταγωγής της, στο Τρεχλό Καλαβρύτων. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα στον  Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Τρεχλού Καλαβρύτων όπου και θα ταφεί.

Η εκλιπούσα πραγματικά αποτελεί για την περιοχή της Πάτρας και της Αχαΐας ένα παράδειγμα μακροζωίας. Η είδηση ότι η Ελένη χήρα Δημητρίου Τζοβόλου έφυγε από τη ζωή πραγματικά λύπησε την οικογένεια της αλλά και τους γείτονες της και όσους την γνώριζαν και την αγαπούσαν.