ΠΑΤΡΑ: Κατεβαίνουν Αθηναίοι για έλεγχο στα μαγαζιά! Στόχος… οι όρθιοι! Δείτε τις ώρες που θα γίνει το “ντου”

Σαρωτικοί έλεγχοι έρχονται στην εστίαση και τα κέντρα διασκέδασης, είτε με τα μέτρα που γνωρίζουμε, είτε με αυτά που είναι να ανακοινωθούν. Aπό αύριο το πρωί θα βρίσκεται στην Πάτρα μεικτό κλιμάκιο με στελέχη ελεγκτικών μηχανισμών από την Αθήνα. Η εντολή που έχουν λάβει είναι να εργαστούν από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί της Κυριακής και να ελέγξουν συγκεκριμένα καταστήματα. Μάλιστα τους έχει δοθεί λίστα ακόμη… και με την σειρα που θα ελεγχθούν όσα καταστήματα καφε και μπαρ έχουν επιλεγεί. Αλλο κλιμάκιο έχει εντολή να ελέγξει τα beach bar της Αχαϊας τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Σε κάθε περίπτωση οι έλεγχοι που έρχονται θα είναι αυστηροί και όπως και τα πρόστιμα τα οποία θα οδηγήσουν αρκετές επιχειρήσεις στο ενδεχόμενο προσωρινό η οριστικό τους λουκέτα,

Τα ποσά που προβλέπονται είναι δυσβάσταχτα, φτάνουν έως και τα 10.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται λουκέτο έως και αφαίρεση άδειας από την επόμενη κιόλας ημέρα. Για αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους επαγγελματίες εστίασης  που από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να χάσουν ακόμα και την επιχείρηση τους.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ