ΠΑΤΡΑ: Ο νταλικέρης δεν την άφηνε να φύγει, επειδή άργησε… – ΦΩΤΟ

Το περιστατικό έγινε την Τετάρτη μετά την παράσταση Ιφιγένεια, η εν Ταύροις. Η νεαρή γυναίκα, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Ελ. Βενιζέλου και μετά το τέλος της παράστασης που παρακολούθησε, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο για να φύγει. Στο σημείο ωστόσο, διπλοπαρκαρισμένη, δίπλα στο όχημα, ήταν μία νταλίκα. Η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητο, κόρναρε και τότε είδε δύο άνδρες μέσης ηλικίας αλλά και έναν νεαρό, οι οποίοι την κοιτούσαν επίμονα.

Ο ένας μάλιστα στράφηκε προς το μέρος της ζητώντας της “τον λόγο” που πάρκαρε εκεί. Ο δεύτερος άνδρας πρόλαβε και της φώναξε ότι δεν φεύγει η νταλίκα και θα “την κλείσει” ώστε να μην μπορεί να φύγει, όπως και εκείνος δεν μπορούσε να ξεφορτώσει εξ αιτίας της. Η γυναίκα τον ρώτησε αν υπάρχει κάποιο απαγορευτικό, κάποια πινακίδα φορτοεκφόρτωσης και πώς θα μπορούσε να γνωρίζει αν ενοχλεί.

Οι δύο άνδρες συνέχισαν να φωνάζουν και μετά από πίεση και άλλων οδηγών που εμποδίζονταν από την νταλίκα για να φύγουν, τελικά απομάκρυναν το βαρύ όχημα.

Απορίας άξιο βέβαια είναι γιατί τα έβαλαν με τη συγκεκριμένη γυναίκα, καθώς τόσο μπροστά της όσο και ακριβώς πίσω της βρίσκονταν σταθμευμένα πολλά οχήματα. Ακόμη δε, και στο πλάτωμα που ήθελε να μπει εν τέλει η νταλίκα, υπήρχε πλήθος αυτοκινήτων. Φυσικά, πουθενά πινακίδα ή ράμπα απαγόρευσης. Αφού όμως οι επαγγελματίες οδηγοί, θεωρούσαν ότι έχουν δίκιο γιατί δεν κάλεσαν την τροχαία, αλλά περίμεναν να τελειώσει η παράσταση και να επιτεθούν σε μια γυναίκα;