Πάτρα: Οι “Αναιρέσεις” στο Νότιο Πάρκο

Μετά την πρώτη επιτυχημένη μέρα των μαζικών εκδηλώσεων το περασμένο Σάββατο 26/06 στην πλ. Παναχαϊκής, συνεχίζουμε με την δεύτερη και πιο δυνατή μέρα, Κυριακή 04/06 στο Νότιο Πάρκο. Ώρα έναρξης: 19:00.

Έκθεση κόμικς και εικαστικών έργων. Θα υπάρχει ξενάγηση και ανοιχτή συζήτηση γύρω από τα έργα με καλεσμένο τον Zgur comics δημιουργό κάποιων εκ των έργων.

Εκδήλωση: “Ο κορονοϊός ως νόσος του καπιταλιστικού πολιτισμού: Η επίδραση του περιβάλλοντος στην ανθρώπινη υγεία.” Ομιλητές: Παναγιώτης Μαυροειδής, μεταλλειολόγος μηχανικός, μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ για την κομμουνιστική απελευθέρωση. Μηνάς Καραγιάννης, ειδικευόμενος γιατρός, μέλος του ΝΑΡ για την κομμουνιστική απελευθέρωση.

Θα ακολουθήσει Cocktail night live session με Piel Fluida & Jason Foux. Η Piel Fluida και ο Jason Foux γνωρίστηκαν το 2019 μέσα από το «Landing…», τον πρώτο δίσκο του aprovoli. Δύο χρόνια μετά τους συναντάμε στο Giafka’s Music Festival, αλλά σε ξεχωριστές ερμηνείες. Η κοινή τους αγάπη για την jazz, soul, indie και pop μουσική τους έφερε ακόμα πιο κοντά με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα νέο ακουστικό ντουέτο το οποίο θα μας το παρουσιάσουν για πρώτη φορά την Κυριακή στις 4 Ιουλίου στο Νότιο Πάρκο.

Το κλείσιμο της βραδιάς αναλαμβάνει ο Denis Plessas με ένα «ξεσηκωτικό» Dj set

Στο χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο, έκθεση comics, πολιτικά περίπτερα και μπαρ οικονομικής ενίσχυσης.

*Η είσοδος είναι ελεύθερη. Διατίθενται κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.