ΠΑΤΡΑ: Ολες οι λεπτομέρειες για τον Αστυνομικό ε.α. που επιδείκνυε το όπλο του στο Porto Rio

Πρώην Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. έχασε τα λογικά του και κυκλοφορούσε οπλισμένος στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου στην Αχαΐα.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε ψυχιατρική εξέταση και οι γιατροί πρότειναν τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική.

Το επεισόδιο έγινε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο Porto Rio.

Ο 69χρονος απόστρατος αξιωματικός πήγε στην πισίνα του ξενοδοχείου και μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών επιδείκνυε στον ναυαγοσώστη ένα πιστόλι που κατείχε παράνομα και ένα μαχαίρι.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, φοβήθηκαν με την περίεργη συμπεριφορά του και ενημέρωσαν την αστυνομία. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε και επεισόδιο με τον ναυαγοσώστη ο οποίος καλούσε τον άνδρα (δεν γνώριζε ότι είναι αστυνομικός) να του παραδώσει το όπλο και το μαχαίρι! Ο διάλογος κάποια στιγμή έγινε έντονος κι έτσι τηλεφώνησαν στην Αμεση Δράση. Το περιστατικό έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών παρα;θεριστών.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στο σημείο αρχικά με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και στη συνέχεια με περιπολικό. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη οπλοφορία και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές της Πάτρας.

Ο Εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο για τον οπλισμό, αλλά ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική στο Ρίο, τον εξέτασαν οι γιατροί και εισηγήθηκαν την νοσηλεία του στη Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω αξιωματικός ε.α. είχε υπηρετήσει στο παρελθόν και στην Αχαϊα, όμως είχε περάσει στην αποστρατεία εδώ και 20 περίπου χρόνια.