Πάτρα: Παραμένει στην Εντατική ο 8χρονος – Πως εξελίσσεται η πορεία της υγείας του

Καλά τα νέα από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών σχετικά με την πορεία της υγείας του 8χρονου που ενεπλάκη σε τροχαίο που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στη συμβολή των οδών Γούναρη και Όθωνος-Αμαλίας.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εξέλιξή του. Το παιδάκι τώρα είναι σταθεροποιημένο. Είμαστε αισιόδοξοι για την εξέλιξή του και αύριο, αν όλα πάνε καλά θα αρχίσουμε σιγά – σιγά να το ξυπνάμε με στόχο να το αποσωληνώσουμε» μας είπε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιδάκι είναι θύμα της σύγκρουσης δύο ΙΧ αυτοκινήτων, στη συμβολή των οδών Όθωνος-Αμαλίας και Γούναρη το απόγευμα του Σαββάτου. Ο 8χρονος περπατούσε ανέμελος στο σημείο, τη στιγμή του ατυχήματος.

Το παιδί, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας από τους σκηνίτες του Νότιου Πάρκου, είχε βγει μόνο του για βόλτα στην περιοχή της Οθωνος- Αμαλίας. Μόλις είχε αγοράσει ένα παγωτό από το περίπτερο στη συμβολή με την οδό Γούναρη, στην έξοδο του παλιού λιμανιού και επέστρεφε χαρούμενος στην οικογένειά του, παίζοντας με μια πλαστική μπάλα.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα να το παρασύρει το ένα από τα δύο αυτοκίνητα και να βρεθεί εγκλωβισμένο κάτω από το αμάξωμά του.

Το παιδάκι άμεσα μεταφέρθηκε με εκτεταμένες κακώσεις στο Καραμανδάνειο και από εκεί στο Νοσοκομείο του Ρίου.