ΠΑΤΡΑ: Πως κατέληξε στην ψυχιατρική ο Πρόεδρος της Παναχαϊκής – Καρέ καρέ οι επιθέσεις – ΦΩΤΟ

O  μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος συνοδευόμενος από δύο άτομα του περιβάλλοντός του έφτασε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως με ένα Porshe Cayenne.

Σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε σε πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος ο αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Παντελίδης, προϊστάμενος του Ναού, ο Γιώργος Μπάρλος πλησίασε τον εφημέριο και αφού του ανέφερε ποιος ακριβώς είναι, του είπε ότι ήθελε να κάνει δωρεά στην εκκλησία,

Ξαφνικά απρόκλητα του επιτέθηκε σωματικά, χτυπώντας τον βάναυσα με τη συνδρομή ενός ακόμη ατόμου από τη συνοδεία του. Κάποιες γυναίκες που ήσαν στον περίβολο του Ναού άρχισαν να φωνάζουν ενώ μία δήλωσε πως είχε βγει και ένα μαχαίρι που κρατούσε συνοδός του Προέδρου της Παναχαϊκής. ετσι οι τρεις άνδρες εξαφανίσθηκαν. Ο ιερέας δήλωσε πως χτυπήθηκε ενώ δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μπάρλος έφτασε μέχρι τον Επίσκοπο Κερνίτσης  Χρύσανθο Στελλάτο όπου εξομολογήθηκε όλα όσα έκανε στον ιερό ναό της Αναλήψεως.

 

Ομως  κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Βοηθό Επίσκοπο, άτομο από τη συνοδεία του έσπασε την ποιμαντορική ράβδο  του Θεοφιλέστατου. Είχε προηγηθεί επεισόδιο και με τον κ. Χρύσανθο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μπάρλος και η συνοδεία του αποχώρησαν από το σημείο.

Γύρω στις 11 τη νύχτα ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας βρέθηκε στο σπίτι του Γιώργου Μπάρλου στον Αγιο Βασίλειο. Εκεί τον συνέλαβαν ενώ αναζητούσαν και τα δύο άτομα της συνοδείας του. Ο κ. Μπάρλος μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου καθώς ήδη υπήρχε Εισαγγελική παραγγελία σε βάρος του μετά από αίτημα συγγενών του.

Να θυμίσουμε πως πριν από 3 ημέρες είχε προκαλέσει επεισόδιο και στο σπίτι του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου. Στο Επισκοπείο ζητούσε χρήματα για ενίσχυση της Παναχαϊκής και προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο. Πάντως οι ιερείς θύματα της επίθσης φαίνεται πως δεν θα καταθέσουν μήνυση εναντίον του.