Πάτρα: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. με αυξημένες περιπολίες σε κέντρο και συνοικίες

Σε επιφυλακή βρίσκεται αυτές τις μέρες η αστυνομία, γνωρίζοντας ότι η παραβατικότητα και κυρίως οι διαρρήξεις σε σπίτια και διαμερίσματα που οι ιδιοκτήτες τους απουσιάζουν λόγω του Δεκαπενταύγουστου, κάνουν θραύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε λάβει από σχετικές καταγγελίες το κέντρο Άμεσης Δράσης στην Πάτρα τα δυο τελευταία βράδια γύριζαν σε διάφορες γειτονιές της πόλης δύο αγροτικά αυτοκίνητα, σε ξεχωριστά μέρη, κάνοντας κινήσεις που θεωρήθηκαν ύποπτες από την αστυνομία.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι σε ένα από τα δύο αυτά αγροτικά οχήματα επιβαίνοντες ήταν άτομα ρομά. Ωστόσο, δεν έχει καταγραφεί κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που να επιβεβαιώνει τις υποψίες αυτές, παρόλο που η ΕΛ.ΑΣ.  παρακολουθούσε τις κινήσεις των οχημάτων αυτών.

Πάντως, η αστυνομία σε κάθε περίπτωση, είναι σε επιφυλακή, έχοντας αυξήσει τις περιπολίες τόσο στο κέντρο της Πάτρας, όσο και στις συνοικίες έξω από αυτό, ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες, προσπαθώντας να μειωθούν τα περιστατικά παραβατικότητας που παρατηρούνται αυτές τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου από επιτήδειους.