ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία του Εισαγγελέα Γιώργου Τσιρώνη

Κηδεύεται στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών ο Εισαγγελέας Εφετών Γεώργιος Ανδρ. Τσιρώνης που έφυγε από τη ζωή ύστερα από την μάχη που έδινε για τη ζωή του από τον περασμένο Απρίλιο.

Η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο Βραχνεΐκων.

Ο δικαστικός απεβίωσε χθες σε ηλικία 60 ετών σκορπίζοντας θλίψη στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Η περίπτωση του Γεωργίου Τσιρώνη είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ τον περασμένο Απρίλιο όταν ξεκίνησε και η περιπέτεια της υγείας του. Ο Εισαγγελέας εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca. Δεκατέσσερις ημέρες μετά τον εμβολιασμό του, σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές των οικείων του, άρχισε να αισθάνεται κόπωση και εξάντληση και εμφάνισε και θρομβώσεις. Αμέσως η σύζυγός του, Τασία, τον μετέφερε στο Ολύμπιον όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του η οποία επιδεινώθηκε με την ανακοπή που υπέστη.

Οι γιατροί του θεραπευτηρίου τον επανέφεραν, ωστόσο έπεσε σε κωματώδη κατάσταση και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ακολούθως μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ του «Αγίου Ανδρέα» όπου μετά από κάποιο διάστημα νοσηλείας οι γιατροί διέγνωσαν ότι από παθολογικής απόψεως δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα αλλά παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση.

Η οικογένειά του αποφάσισε να διακομιστεί στη Μονάδα Αποκατάστασης του Ολύμπιον με την ελπίδα ότι θα κερδηθεί η μάχη της επαναφοράς του. Τελικά όμως υπέστη πνευμονική εμβολή και κατέληξε.