ΠΑΤΡΑ: Στην Αίγλη στις 12 Μαρτίου ο Γιάννης Αγγελάκας

Ο Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C θα εμφανιστούν live στις 12 Μαρτίου 2022 στην αίθουσα Αίγλη στο ισόγειο της Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι, άνθιζε η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε.

Έτσι λοιπόν σε μια δυστοπική εποχή και μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια (κατά τα οποία ετοίμασαν καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει σύντομα), ο Γιάννης Αγγελάκας που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Τρύπες, από το 1983 ως το 2001, παίρνει τη μπάντα του, τους 100°C, και βγαίνουν ξανά στο δρόμο για μια σειρά από μουσικά λάιβ σε… θερμοκρασία βρασμού!

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Φωτογραφία αφίσας Κώστας Μπρουμάς

Προπώληση εισιτηρίων: 13 ευρώ ανέργων, φοιτητών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο ή η κάρτα ανεργίας.

Προπώληση: 15 ευρώ στην πλατφόρμα της Viva και στα

Pixel books, discover bookstore, Γωνιά του βιβλίου, Το θρανίο και στο Yiapi.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30.

Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους και ήδη νοσήσαντες.

Απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικών και έγγραφο ταυτοποίησης.