ΠΑΤΡΑ: Βρέθηκε λύση για το μικρό αγόρι

Στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Πάτρα, θα βρεθεί τις επόμενες ώρες το 6χρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από πολίτη να περπατά ασυνόδευτο στην Έλληνος Στρατιώτου και όχι στην πλατεία Αγίας Σοφίας, όπως αρχικά είχε μεταφερθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», από την Εισαγγελία Ανηλίκων Πάτρας, υπεβλήθη προς τον Σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού» αίτημα φιλοξενίας του, το οποίο όπως ήταν φυσικό έγινε αποδεκτό. Άλλωστε υπάλληλοι του «Χαμόγελου» από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά του.

Πρόκειται για εξέλιξη, που έγινε γνωστή λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της 52χρονης γιαγιάς του, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, που την εντόπισαν στο σπίτι της, επί της οδού Φιλελλήνων στη Γούβα, όπως πληροφορείται η «Π», φέρεται να είπε «έφυγε από το σπίτι χωρίς να το καταλάβω».
Από την προανάκριση προέκυψε πως στη συλληφθείσα, είχε ανατεθεί η επίβλεψη και η φροντίδα του 6χρονου τον τελευταίο μήνα, ενώ στη διάθεση των αρχών βρίσκονται και τα στοιχεία των γονέων του.