Πέθανε 42χρονος ανεμβολίαστος αστυνομικός – «Καλοθελητές τον πήραν στο λαιμό τους»

Ο 42χρονος αστυνομικός από τη Δράμα πάλεψε με τον κορονοϊό πάνω από ένα μήνα στο νοσοκομείο. Όταν κατάφερε να αποσωληνωθεί, ένα μικρόβιο «ισοπέδωσε» τον ήδη επιβαρυμένο οργανισμό του. Ήταν ανεμβολίαστος.
Η σύζυγός του άτυχου αστυνομικού μίλησε στην εκπομπή Live News με μοναδικό σκοπό να γίνει ο θάνατος του 42χρονου παράδειγμα για όλους όσους διστάζουν να εμβολιαστούν!

«Μου είπε και η γιατρός στο νοσοκομείο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ τώρα μου είπε, να παρακινήσεις τον κόσμο να το κάνει για να μην βρίσκονται οικογένειες στην ίδια θέση που βρίσκεσαι εσύ», τόνισε η γυναίκα του αστυνομικού.

«Η γιατρός είπε, αν δεν σε σκοτώσει ο κορωνοϊός, σου στέλνει ωραιότατες λοιμώξεις, να αποτελειώσουν την δουλειά του κορωνοϊού. Πήγαινε πολύ καλά, μετά το Σάββατο (04.12.2021), τον είχε χτυπήσει ένα μικρόβιο, μία λοίμωξη την οποία μπόρεσε ο οργανισμός του να την αντιμετωπίσει. Και μετά τον χτύπησε πάλι ο σταφυλόκοκκος που είναι θανατηφόρος. Σε πνευμονία από κορονοϊό είναι θανατηφόρος», πρόσθεσε.

Ο 42χρονος αστυνομικός από τη Δράμα δεν είχε εμβολιαστεί. Είχε πειστεί τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του από διάφορους καλοθελητές πως κινδύνευε περισσότερο από το εμβόλιο παρά από τον ίδιο τον ιό.

«Τη μαμά μου σαν σήμερα την κηδέψαμε πέρσι από κορονοϊό. Μου έλεγε “άμα κολλήσω και εγώ θα πεθάνω”, έλεγα “Στέφανε κάνε το εμβόλιο”, “όχι θα πεθάνω από το εμβόλιο άμα κάνω”. Γιατί και η παρέα του ήταν όλοι ενάντια και μιλούσαν και έλεγαν: “Στέφανε μην το κάνεις έχω όλο μέταλλο στον οργανισμό μου, ψάχνω χάπια να αποβάλω τα μέταλλα”», συμπλήρωσε η γυναίκα του 42χρονου.

«Με παρακαλούσε μέσα από το νοσοκομείο να εμβολιαστώ»
Συγκλονίζουν τα όσα είπε ο 42χρονος αστυνομικός στη σύζυγό του μέσα από το νοσοκομείο, μόλις είδε κατάματα το σκληρό πρόσωπο του κορονοϊού.

«Το έκανα τώρα που ήταν στο νοσοκομείο, με παρακαλούσε να το κάνω γιατί επικοινωνούσαμε την πρώτη εβδομάδα. Μου έλεγε “πήγαινε, κάν’ το”. Και τώρα τελευταίες μέρες πήγαινα, έμενα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να τον δω αλλά καθόμουν εκεί, πίστευα ότι τον κάνει καλό να ξέρει ότι είμαι εκεί», πρόσθεσε.

Ο 42χρονος αφήνει πίσω του τη σύζυγο αλλά και τις δύο μεγάλες αδυναμίες του. Τις κόρες του 12 και 15 ετών. «Η μικρή μας είναι 12, η μεγάλη είναι 15. Αδυναμία η μεγάλη μαζί κοιμόντουσαν. Ήταν μπαμπάς που έκανε πολλά με τις κόρες του, ιππασία τις πήγαινε. Πηγαίναμε τις βόλτες μας, Χαλκιδική το καλοκαίρι», συμπλήρωσε η γυναίκα του άτυχου αστυνομικού.

Ο 42χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και όπως είπαν οι γιατροί στη σύζυγο, αν είχε εμβολιαστεί, θα είχε σωθεί!

Η κηδεία του έγινε σε κλίμα οδύνης, ενώ σαν σήμερα η σύζυγος έχασε και τη μητέρα της από κορονοϊό…