Πρωτοβουλίες της 6ης ΥΠΕ για τον εμβολιασμό των κατοίκων που αδυνατούν ή δεν έχουν πρόσβαση σε κέντρα για να εμβολιαστούν

Σειρά επαφών με δημάρχους περιοχών της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, είχε ο διοικητής της ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, με αποκλειστικό θέμα, όπως ανακοινώθηκε, «τον εμβολιασμό των κατοίκων, που για οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν ή δεν έχουν πρόσβαση σε κέντρα για να εμβολιαστούν».

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Καρβέλης, «κατέστησα σαφές σε όλους τους αυτοδιοικητικούς, πως η 6η ΥΠΕ, είναι έτοιμη να εκτελέσει σχέδιο εμβολιασμών των κατοίκων σε κάθε σημείο που θα ζητηθεί και σε αυτή την κατεύθυνση ζήτησα τη συνδρομή τους για να ολοκληρωθεί άμεσα και με επιτυχία το συγκεκριμένο σχέδιο».

Παράλληλα, τόνισε, ότι «για το ίδιο θέμα πραγματοποιήσαμε μαζί με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, τηλεδιάσκεψη με όλους τους δημάρχους της περιφέρειας» και όπως επεσήμανε, «είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν κατά του covid-19». «Εμείς είμαστε έτοιμοι, με σχέδιο και ευθύνη, να βρεθούμε άμεσα δίπλα τους», κατέληξε ο Γιάννης Καρβέλης.