Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» του Ντούσαν Ίβκοβιτς

Πλήθος μπασκετικού - και όχι μόνο - κόσμου τιμάει τον σπουδαίο τεχνικό.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Βελιγράδι για να πει το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η γυναίκα του Νένα και τα παιδιά του, συντετριμμένα, ο κουμπάρος του και πολύ καλός του φίλος Ζέλικο Ομπράντοβιτς με δάκρυα στα μάτια να προσπαθεί να σταθεί στη γυναίκα του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μαζί με τους Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Ντίνο Ράτζα, Βλάντε Ντίβατς και Γιούρι Ζντοβτς, κουβάλησαν το φέρετρο του «Ντούντα» για να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο για την τελευταία του κατοικία.

Το παρών φυσικά έδωσαν εκατοντάδες άνθρωποι του μπασκετικού κόσμου καθώς και οι «δικοί» μας Δημήτρης Ιτούδης, Δήμος Ντικούδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Νίκολα Πεκοβιτς, Πέρο Άντιτς, Μάρκο Κέσελ, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Ζέλικο Ρέμπρατσα, Ράσο Νεστέροβιτς, Νέναντ Κρίστιτς και πολλοί ακόμη.

Παρών φυσικά και ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος έτρεφε τεράστιο σεβασμό για τον Ίβκοβιτς, όπως και ο Μίλαν Τόμιτς ο οποίος τον θεωρούσε πατέρα του. Ακόμη στο τελευταίο αντίο του «Ντούντα» βρίσκονται και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας καθώς επίσης οι Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές., με τις στιγμές που βίωσαν όλοι να είναι συγκλονιστικές.