Σάλος στον Ευαγγελισμό: Αρνήτρια του εμβολιασμού πέθανε από κορωνοϊό – Δεν δεχόταν να διασωληνωθεί

Η επιμονή της στην άρνηση τόσο του κορωνοϊού, όσο και του εμβολιασμού, είχε ως κόστος την ίδια της τη ζωή. 

Ο λόγος για μια 54χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό και έχασε τη μάχη με τον ιό, εφόσον δεν δεχόταν ούτε κατά διάνοια να εμβολιαστεί.

Η ίδια παρατήρησε ότι οι γιατροί συνέστησαν τη διασωλήνωσή της καθώς η υγεία της επιδεινώθηκε εξαιτίας και των υποκειμένων νοσημάτων που την ταλαιπωρούσαν.

Η διασωλήνωση θεωρείται μονόδρομος όταν ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα πέφτει κάτω από 80%-75% και ανάλογα με τη συνολική εικόνα και τα προβλήματα κάθε οργανισμού. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες το οξυγόνο της έπεσε τόσο χαμηλά που η διασωλήνωση κρίθηκε αναγκαία.

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της η ίδια αρνήθηκε τη διασωλήνωση ζητώντας μάλιστα από δικηγόρο να την εκπροσωπήσει και να μην επιτρέψει το ιατρικό προσωπικό να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες.

Η ίδια μάλιστα με αναρτήσεις της στα social media καλούσε σε βοήθεια προκειμένου να αποφύγει τη διασωλήνωση.

Δείτε την ανάρτησή της

ευαγγελισμος2

Η συνέχεια ήταν επίσης επεισοδιακή αφού η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη και το νοσοκομείο ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση. Τελικώς αποφασίστηκε και προχώρησε η διασωλήνωση, ωστόσο η 54χρονη δεν τα κατάφερε χάνοντας την μάχη ενάντια στον κοροναϊό.

Θετική στον κοροναϊό

Δείτε την ανάρτηση της 54χρονης από όταν βρέθηκε θετική στον κοροναϊό στις 13 Αυγούστου.

«Διπλό χτύπημα για εμάς σήμερα. 1ον είμαι θετική και με την βούλα. Όχι ότι θα πεθάνουμε κιόλας αλλά ταλαιπωρία, γραφειοκρατία, ελαφρύ φαγητό και καραντίνα (το σεξ κομμένο).

2ο και πολύ πιο βαρύ και σημαντικό για μένα, το Ρεξακι δεν την παλεύει άλλο. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει γίνει αγγελούδι. Περνάμε τις τελευταίες μας στιγμές και δεν μπορώ να του δώσω το 100% όπως του αξίζει. Αχ βρε αγόρι μου, ας ζούσες εσύ κι εγώ περνάω 10 κοβιντ. Βάρυναν τα ματάκια σου ψυχή μου. Π@@ζωή. Τέλος».

Ευαγγελισμος1

πηγη: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ